Μενου
Το Καλαθι σας

Πιάτα Tessera By Bone

Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA18
Σετ Πιάτων 18 Τεμαχίων Tessera By Bone  Το σετ περιλαμβάνει: 6 πιάτα φαγητού 27εκ 6 πιάτα βαθιά 21εκ 6 πιάτα φρούτου 21εκΕργονομικά κατασκευασμένα σκεύη από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κάθε σκεύος διαθέτει κορυφαία αντοχή στην κρούση στην περίμετρο..
154,75€
124,80€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-AR-20-KR
Πιάτο Τετράγωνο Tessera By Bone 15εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλ..
10,54€
8,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-AR-25-KR
Πιάτο Τετράγωνο Tessera By Bone 19εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλ..
15,62€
12,60€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.1189
Πιάτο Ρηχό Tessera By Bone 21εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα γ..
4,56€
3,68€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-AR-30-KR
Πιάτο Τετράγωνο Tessera By Bone 23εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλ..
25,42€
20,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-ZT-25-DZ
Πιάτο Ρηχό Tessera By Bone 25εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα γ..
5,95€
4,80€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.1190
Πιάτο Ρηχό Tessera By Bone 27εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα γ..
6,45€
5,20€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-AR-38-KR
Πιάτο Τετράγωνο Tessera By Bone 28εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλ..
29,14€
23,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-FL-21-CK
Πιάτο Βαθύ Tessera By Bone 21εκ 1000ccΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατά..
7,94€
6,40€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.8078
Πιατέλα Ορθογώνια Tessera By Bone 24x15εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κ..
11,85€
9,56€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.8079
Πιατέλα Ορθογώνια Tessera By Bone 35x16εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κ..
24,68€
19,90€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.1191
Πιατέλα Ορθογώνια Tessera By Bone 35x21εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κ..
26,91€
21,70€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-GT-25-CK
Πιάτο Βαθύ Gourmet Tessera By Bone 25εκ 400ccΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμο..
14,38€
11,60€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-FL-25-CK
Πιάτο Βαθύ Tessera By Bone 25εκ 1300ccΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατά..
14,26€
11,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-GT-28-CK
Πιάτο Βαθύ Gourmet Tessera By Bone 28εκ 480ccΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμο..
11,59€
9,35€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)