Μενου
Το Καλαθι σας

Σειρά Sway Bonna

Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.1651
Πιάτο Ρηχό Sway 21εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότητα.Με ε..
4,90€
3,95€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.1488
Πιάτο Ρηχό Sway 25εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότητα.Με ε..
6,20€
5,00€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.1653
Πιάτο Ρηχό Sway 27εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότητα.Με ε..
6,70€
5,40€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: S-MT-SWYGRM15OKY
Πιατέλα Ορθογώνια Sway 15εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότη..
7,32€
5,90€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: S-MT-SWYGRM19OKY
Πιατέλα Ορθογώνια Sway 19εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότη..
8,06€
6,50€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.1799
Πιατέλα Οβάλ Sway 31εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότητα.Με..
11,28€
9,10€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: S-MT-SWYGRM16KS
Μπολ Στρογγυλό Sway 16εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότητα...
5,64€
4,55€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: S-MT-SWYBLM25CK
Πιάτο βαθύ Sway 25εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότητα.Με ε..
10,04€
8,10€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: S-MT-SWYBNC28CK
Πιάτο βαθύ Gourmet Sway 28εκ της εταιρίας Bonna.Η σειρά sway είναι από τις καινούργιες των προϊόντων της Bonna, και εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις καθώς συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού μαζί με το μοντέρνο.  Premium Πορσελάνη, μοναδικό φινίρισμα και κορυφαία ποιότ..
11,28€
9,10€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)