Μενου
Το Καλαθι σας

Πιάτα Cosmos Black Bonna

Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.9009
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 19εκ ασύμμετροΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρ..
5,73€
4,62€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: COSBLGRM21DZ
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 21εκ Η Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Co..
4,91€
3,96€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.5838
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 24εκ ασύμμετροΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρ..
7,56€
6,10€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: COSBLGRM25DZ
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 25εκ Η Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Co..
6,21€
5,00€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.2050
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 27εκ Η Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Co..
6,68€
5,39€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.5565
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 29εκ ασύμμετροΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά..
11,05€
8,91€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: COSBLGRM30DZ
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 30εκ Η Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις. Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Co..
9,55€
7,70€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.5566
Πιάτο ρηχό Cosmos Black Bonna 33εκ ασύμμετροΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά..
13,78€
11,11€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.0070
Πιατέλα Οβάλ Cosmos Black Bonna 31x24εκΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Cosm..
12,40€
10,00€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.5567
Πιατέλα ασύμμετρη Cosmos Black Bonna 36x16εκΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά..
19,22€
15,50€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.4307
Πιατέλα Οβάλ Cosmos Black Bonna 29x17εκΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Cosm..
13,89€
11,20€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.5571
Μπολ Ασύμμετρο Cosmos Black Bonna 18εκΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Cosmo..
9,55€
7,70€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.5572
Πιάτο βαθύ Cosmos Black Bonna 26εκ ασύμμετροΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά..
12,27€
9,90€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.7716
Πιάτο Gourmet Deep Cosmos Black Bonna 27εκΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά C..
10,50€
8,47€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 90.9396
Πιάτο Gourmet Deep Cosmos Black Bonna 28εκΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά C..
11,32€
9,13€
Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: COSBLVAO10KS
Μπολ Ασύμμετρο Cosmos Black Bonna 10εκΗ Cosmos Black είναι από τη νεότερη σειρά προϊόντων της Bonna που εμπνέεται από τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις.Εκτός από τα προνόμια που ήδη παρέχει η Bonna, η Cosmos Black  δημιουργεί μια νέα μοντέρνα ταυτότητα και αυθεντικότητα στα πιάτα.Η σειρά Cosmo..
4,36€
3,52€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)