Μενου
Το Καλαθι σας

Αυγοθήκες

Κατασκευαστής: Bonna Κωδικός Προϊόντος: 70.2617
Αυγοθήκη Banquet της εταιρίας Bonna.Η Banquet είναι μια κλασσική σειρά που δίνει ένα ελαφρύ, δυνατό και αξιόπιστο στοίβαγμα! Το συμπόσιο, όπως είναι το όνομά της, προσφέρει εξαιρετική απόδοση για δεξιώσεις ή ακόμα και για ιδιαίτερες παρουσιάσεις φαγητού με το κλασικό σχήμα με στεφάνι.Premium Πορσελά..
2,05€
1,65€
Κατασκευαστής: Bauscher Κωδικός Προϊόντος: 80.4593
Αυγοθήκη πορσελάνης 13εκ, Carat, BauscherPremium πορσελάνη του γερμανικού εργοστασίου Bauscher.Κάθε σκεύος διαθέτει κορυφαία αντοχή στην κρούση στην περίμετρό του, στην τριβή από τα μαχαιροπήρουνα και σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.Ανάμεσα στα οφέλη που εγγυάται το εργοστάσιο είναι η δυνατότ..
3,29€
2,65€
Κατασκευαστής: Bauscher Κωδικός Προϊόντος: 80.6068
Αυγοθήκη πορσελάνης Dialog 13εκ, BauscherPremium πορσελάνη του γερμανικού εργοστασίου Bauscher.Κάθε σκεύος διαθέτει κορυφαία αντοχή στην κρούση στην περίμετρό του, στην τριβή από τα μαχαιροπήρουνα και σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.Ανάμεσα στα οφέλη που εγγυάται το εργοστάσιο είναι η δυνατότ..
2,98€
2,40€
Κατασκευαστής: Bauscher Κωδικός Προϊόντος: 80.6040
Αυγοθήκη πορσελάνης Mozart , BauscherPremium πορσελάνη του γερμανικού εργοστασίου Bauscher.Κάθε σκεύος διαθέτει κορυφαία αντοχή στην κρούση στην περίμετρό του, στην τριβή από τα μαχαιροπήρουνα και σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.Ανάμεσα στα οφέλη που εγγυάται το εργοστάσιο είναι η δυνατότητα ..
6,39€
5,15€
Κατασκευαστής: Bauscher Κωδικός Προϊόντος: 90.8138
Αυγοθήκη Πορσελάνης Purity 13εκPremium πορσελάνη του γερμανικού εργοστασίου Bauscher.Η καθαρότητα της επαναστατικής σκληρής πορσελάνης Noble China  δίνει ένα σύγχρονο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.Τα παρθένα γεωμετρικά σχήματα, συμπεριλαμβανομένων των κύκλων και των ωοειδών, συνδυάζονται με απαλ..
10,29€
8,30€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)