Μενου
Το Καλαθι σας

By Bone

Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: ROME18
Σετ Πιάτων 18 Τεμαχίων Rome By Bone  Το σετ περιλαμβάνει: 6 πιάτα φαγητού 27εκ 6 πιάτα βαθιά 21εκ 6 πιάτα φρούτου 21εκΕργονομικά κατασκευασμένα σκεύη από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κάθε σκεύος διαθέτει κορυφαία αντοχή στην κρούση στην περίμετρο το..
154,75€
124,80€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SPAZIO18
Σετ Πιάτων 18 Τεμαχίων Spazio By Bone  Το σετ περιλαμβάνει: 6 πιάτα φαγητού 27εκ 6 πιάτα βαθιά 21εκ 6 πιάτα φρούτου 21εκΕργονομικά κατασκευασμένα σκεύη από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κάθε σκεύος διαθέτει κορυφαία αντοχή στην κρούση στην περίμετρο ..
154,75€
124,80€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA18
Σετ Πιάτων 18 Τεμαχίων Tessera By Bone  Το σετ περιλαμβάνει: 6 πιάτα φαγητού 27εκ 6 πιάτα βαθιά 21εκ 6 πιάτα φρούτου 21εκΕργονομικά κατασκευασμένα σκεύη από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κάθε σκεύος διαθέτει κορυφαία αντοχή στην κρούση στην περίμετρο..
154,75€
124,80€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SPAZIO TN-SZ-AR-20-KR
Πιάτο Τετράγωνο Spazio By Bone 15εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλη..
10,54€
8,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-AR-20-KR
Πιάτο Τετράγωνο Tessera By Bone 15εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλ..
10,54€
8,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SM-16-DZ
Πιάτο ρηχό με σηκωμένα άκρα Smoothe ReactionΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμού..
5,15€
4,15€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SPAZIO TN-SZ-ZT-17-DZ
Πιάτο Ρηχό Spazio By Bone 17εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα γι..
4,71€
3,80€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.8068
Πιάτο Ρηχό Rome By Bone 19εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα για ..
4,09€ 5,08€
3,30€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: IS-19-DZ
Πιάτο ρηχό ασύμμετρο Island OnixΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλ..
16,86€
13,60€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SM-19-DZ
Πιάτο ρηχό με σηκωμένα άκρα Smoothe ReactionΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμού..
6,01€
4,85€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SPAZIO TN-SZ-AR-25-KR
Πιάτο Τετράγωνο Spazio By Bone 19εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλη..
15,62€
12,60€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-AR-25-KR
Πιάτο Τετράγωνο Tessera By Bone 19εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλ..
15,62€
12,60€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.1239
Πιάτο Ρηχό Rome By Bone 21εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα για ..
4,59€ 5,70€
3,70€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.1242
Πιάτο Ρηχό Spazio By Bone 21εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα γι..
6,14€
4,95€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.1189
Πιάτο Ρηχό Tessera By Bone 21εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα γ..
4,56€
3,68€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SM-22-DZ
Πιάτο ρηχό με σηκωμένα άκρα Smoothe ReactionΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμού..
7,50€
6,05€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: SPAZIO TN-SZ-AR-30-KR
Πιάτο Τετράγωνο Spazio By Bone 23εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλη..
25,42€
20,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: TESSERA TN-TS-AR-30-KR
Πιάτο Τετράγωνο Tessera By Bone 23εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλλ..
25,42€
20,50€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.3390
Πιάτο Ρηχό Rome By Bone 25εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα για ..
5,90€ 7,38€
4,76€
Κατασκευαστής: By Bone Κωδικός Προϊόντος: 70.4728
Πιάτο Ρηχό Spazio By Bone 25εκΜία νέα πρόταση έρχεται από την εταιρεία By Bone για να διακοσμήσει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το τραπέζι σας και να αναδείξει τις δημιουργίες σας.Εργονομικά κατασκευασμένα σκεύη πάντα από εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνη σε μοναδικούς χρωματικούς σχεδιασμούς.Κατάλληλα γι..
7,87€
6,35€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 79 (4 Σελ.)